Landsbyklub får millionarv (Video)

Jan "Tippen" Rasmussens hjerte bankede for B1938. Han testamenterede nemlig omkring 1,4 millioner kroner til klubben.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Næsten 1,4 millioner kroner er boet efter Jan "Tippen" Rasmussen, Idestrup, opgjort til. Og alle pengene er placeret i en fond, der skal støtte ungdommen i Idestrup-klubben B1938, som i år for første gang kan udlodde en portion af midlerne til klubbens ungdomsarbejde, skriver folketidende.dk.

[video:video_mangler:100121_klubmillion.flv]

- Jan Rasmussens levede og åndede for B1938. Han har haft mange poster i klubben, blandt andet været dens formand - og heldigvis nåede vi da også at gøre ham til æresmedlem flere år, før han døde i 2008, fortæller B1938-formand Carl Johansen, der sammen med formanden for B1938's støtteforening, Klaus Løj, og advokat Morten Jensen udgør den fodsbestyrelse, der skal udlodde millionarven over de næste 30 år.

- På den kommende generalforsamling i B1938 vil vi indkalde forslag til aktiviteter eller anlæg, som den første udlodning i år kan gå til, siger Carl Johansen.

Det var Jan Rasmussens ønske specielt at støtte ungdommen, så vi håber selvfølgelig på gode ideer, der kan komme vort store ungdomsarbejde til gode.

Advokat Morten Jensen fra advokatfirmaet Drachmann i Nykøbing F., der har været bobestyrer - og som også sidder i fondsbestyrelsen - betoner, at Jan Rasmussen har givet fondsbestyrelsen frie hænder med hensyn til udlodningen af midler fra fonden.