Kvinde sigtes for giftdrab

52-årig kvinde fra Gedser, der er fængslet for drabsforsøg, sigtes nu også for at dræbe en mandlig bekendt med gift. Rygtestrøm ledte politiet på sporet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En strøm af rygter i Gedser har nu ført til, at en 52-årig kvinde sigtes for at dræbe en 53-årig mandlig bekendt med gift - blandt andet morfin, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Kvinden sidder i forvejen fængslet. Hun er sigtet for at forsøge at dræbe sin 66-årige samlever i Næstved med knivstik i halsen.

Den 53-årige mand blev fundet død i Gedser 2. oktober 2007. Omstændighederne var ikke mistænkelige, og heller ikke ligsynet gav anledning til mistanke om en forbrydelse, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Men efterforskningen afdækkede en strøm af rygter og førte til, at politiet blev opmærksom på nogle andre dødsfald i hendes familie og nærmeste omgangskreds. Hun sigtes nu for at forgifte den 53-årige mandlige bekendt, og politiet kan ikke udelukke, at hun er ansvarlig for flere dødsfald.

- Rygterne i Gedser går på, at hun også skulle være ansvarlig for sin mands og sin svigermors død. Disse rygter undersøger vi, men jeg vil pointere, at hun kun er sigtet for det ene drab indtil nu. Jeg kan ikke udelukke, at der er noget om snakken, men jeg kan heller ikke sige, at der er materiale eller holdepunkter for at tro, at der kommer en sigtelse på et tidspunkt. Det er for tidligt, siger Søren Ravn-Nielsen.