Januarudsalg hos Kirkens Korshær

Den 20. januar begyndte genbrugsudsalget i Saksøbing. Her slog Kirkens Korshær dørene op til udsalg, hvor kunder kunne få 50 procent i rabat

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken 10:00 mandag blev januarudsalget skudt i gang hos Kirkens Korshær i Sakskøbing.

- Der er halv pris, så det må jo siges at være fantastiske priser, siger Lisbeth Lumby, som er leder af genbrugsbutikken.

Kunderne var klar, da butikken slog dørene op.

- Folk stod i kø, fordi, de åbenbart havde set nogle ting, de havde mærket sig ud, som de skulle ind og finde, siger Lisbeth Lumby.

Bugner af ting

Butikken står ikke ligefrem og mangler ting at sælge. Netop på grund af de mange ting, de får foræret, bliver de nødt til engang imellem at holde udsalg.

- Det er et luksusproblem. Vi har meget. Vi har så meget, at vi næsten ikke ved, hvor vi skal gøre af det, siger Lisbeth Lumby.

Det er ikke mange mønter, man skal have op af lommen for at fylde en pose med ting fra genbrugsbutikken. Blandt de mange ting er en gul kaffemaskine til 17,50,-, broderier til 2,50,- eller en Rosendahl fyrfadsvase til 12,50,-.

Puslespil på 1000 brikker

En af dem, der var forbi butikken i dag, var Karin Pedersen.

- Jeg har købt et puslespil til mit barnebarn. Hun er autist, så hun vil gerne have et puslespil på 1000 brikker, fortæller Karin Pedersen fra Sakskøbing.

Puslespillet gav hun 7,50,- for, men om alle brikkerne er der?

- Det er jeg ikke sikker på, og det er der ikke garanti for. Der må man tage chancen, men mit barnebarn kan hurtigt registrere, om de er der, siger Karin Pedersen.

Kirkens Korshær holder januarudsalg hele uge fire.