I retten for at forsøge at dræbe samlever

I morgen begynder retssagen mod en 43-årig mand, der er tiltalt for flere gange at have forsøgt at dræbe sin samlever.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 43-årig mand skal i morgen tirsdag i retten, hvor han er tiltalt for at forsøge at dræbe sin samlever i hjemmet i Bangsebro.

I perioden fra før jul 2012 til 30. maj 2013 forsøgte manden flere gange at slå sin samlever ihjel ved at give hende medikamenter som Codein, Tramadol, Zolpidem og Morfin. Hun overlevede imidlertid drabsforsøgene, men så forsøgte han igen.

Den 30. maj klokken 2.25 kom han ind i soveværelset til hende og sprøjtede peberspray i hendes ansigt, hvorefter han forsøgte at kvæle hende med en pude, som han pressede ned over hovedet på hende 2 gange. Det lykkedes heller ikke her at dræbe hende, idet hun slog ham i hovedet med en stavlygte.

Umiddelbart efter overfaldet var meldingen fra politiet, at det var en fremmed, der stod bag, men det kom efterfølgende frem, at det altså var en person, der kendte kvinden.

Løj om overfald

Den 43-årige mand er ydermere tiltalt for den 30. maj at have anmeldt et overfald, der ikke var sket. Den 30. maj om formiddagen fortalte han politiet i Sønderborg, at han aftenen forinden var blevet overfaldet af 3 unge mænd, som havde slået ham med det, han regnede med var en flaske. Han havde skader i panden, men i virkeligheden viste det sig, at han var taget med toget hjem, og at han havde fået skrammerne, da han overfaldt sin samlever.

Der er sat 4 retsdage af til sagen, som forventes afsluttet 21. februar.