Historisk sponsoraftale for håndboldoprykkere

Nykøbing Falster Håndboldklub offentliggør tirsdag aften ny storsponsor. Aftalen er den største i klubbens historier og langt fra den eneste siden oprykningen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Interessen for kvinderne i Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) har været massiv, siden holdet rykkede op i håndboldligaen for 2 måneder siden. 35 nye sponsorer har meldt sig siden oprykningen, og tirsdag aften afslører klubben den største sponsoraftale i klubbens historie.

- Sponsorerne er helt afgørende for, at vi kan være med. De er blandt andet med til, at vi kan få aftalerne på plads med de nuværende spillere, og det giver os mulighed for at hente nye spillere, hvis det bliver aktuelt, fortæller klubbens direktør Søren Jacobsen.

Nuværende sponsor fordobler bidrag

Det er internetfirmaet PriceRunner, der oprindeligt begyndte i Nykøbing Falster, som bliver klubbens nye storsponsor. Hvor mange penge, det skyder i NFH, vil klubben ikke ud med, men der er ifølge TV2 Østs oplysninger tale om adskillige hundrede tusinde kroner.

- Vi mener jo, at PriceRunner er de bedste inden for deres område, og det samme synes vi, NFH er, så det er derfor, vi har valgt at støtte holdet, og så har det selvfølgelig en betydning, at vi har rødder her, lyder det fra Martin Andersen, der er PriceRunners countrymanager i Danmark.

Der er ingen tvivl om, at det er oprykningen til landets bedste række, der får sponsorerne til at ile til som støtter til holdet.

Har leveret varen

På klubbens profil på Facebook har der den seneste tid være den ene offentliggørelse efter den anden af nye sponsorer, og også de nuværende har fået blod på tanden i forhold til at bidrage med endnu mere.

- NFH har leveret varen, og derfor har vi valgt at forhøje vores sponsorbidrag, fortæller statautoriseret revisior Ole Mortensen fra KPMG på NFH's Facebookside om årsagen til, at de nu fordobler deres støtte til klubben.

Klubdirektør Søren Jacobsen afslører, at NFH inden oprykningen til ligaen havde en målsætning om at indsamle 1,5 millioner kroner inden 1. september. Den målsætning har de stadig, men nu mangler de kun en halv million kroner i alt.