Gymnastikforening holdt julearrangement

MIN HVERDAG: Søndag var gymnaster, svømmere og andre medlemmer af Tingsted Gymnastikforening ved Nykøbing F. samlet til julearrangement.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Tingsted Gymnastikforening har nogle super engagerede instruktører og hjælpetrænere. Ud over deres ugentlige trænergerning bugte de frivilligt deres søndag på foreningens julearrangement, skriver Maria Strandby, som er formand for foreningen.

Alle foreningens medlemmer og deres familier var inviteret med til den lokale Nordbyskole, hvor foreningens frivillige satte rammerne for dagens indhold.

Der var legeland med gymnastikredskaber, en tegnekonkurrence og div. workshops, hvor der blev trillet havregrynskugler, lavet juledekorationer og dekoreret julelysglas. 

- De glade gymnaster og svømmere med familier hyggede sig ved boderne, og der blev nydt gløgg og æbleskiver samt kaffe og hjemmebagte kager, skriver Maria Strandby og fortæstter:

- Vi nød alle en dejlig eftermiddag, frivilligt arbejde længe leve.

Det er bestyrelsesmedlem, Janni Madsen og instruktør, Louise Møller samt formanden selv, der har taget billederne øverst.