¨

FIFA-verdensmester udfordres i Eskilstrup

Foto: TV ØST

Eskilstrup Hotel danner i denne weekend rammen om en stor FIFA-turnering.

I denne weekend afholder Lokalscore.com og Sports-gaming.dk en af de største computerspilsturneringer i Danmark. FIFA-turneringen i Eskilstrup har en 1. præmie på 10.000 kroner - med deltagelse af den danske FIFA-verdensmester August Agge Rosenmeier. Han blev verdensmester i sommeren 2014 i Brasilien. Han er også tre-dobbelt Danmarksmester. 

Turneringen er døbt Pricerunner Cup  og Pricerunner Cup Junior, da arrangementet er sponseret af én af Lolland-Falsters mest succesrige virksomheder. 

200 af landets bedste FIFA-spillere

Lørdag løber den store turnering af stablen, hvor 200 af Danmarks bedste FIFA-spillere deltager. Finale bliver spillet sent lørdag aften, hvor vinderen bliver 10.000 kroner rigere. 

Søndag deltager cirka 100 i juniorturneringen, hvor deltagerne max må være 14 år. Det sker i tidsrummet fra klokken 9 til cirka 15. Her er 1. præmien en PlayStation4. 

- Da ideen opstod, ville vi fra Lokalscore.com ”bare” lave et FIFA-arrangement for at gøre opmærksom på os som firma og på den nye App, men hurtigt blev vi klar over, at ideen med at lave en FIFA turnering skulle nå uanede højder - højere end vi nogensinde havde turdet tro på, fortæller Martin Christoffersen fra Nykøbing F. og Lokalscore. 

NFC anerkender FIFA-spillet

2. divisions klubben Nykøbing FC blev kontaktet, og fodboldklubben valgte at støtte op om arrangementet, da ideen om at bringe mere fokus på Lolland-Falster faldt godt i tråd med deres visioner og mål for landsdelen. 

- E-sport er en populær sportsgren, som vi absolut anerkender i forhold til ”traditionel” fodbold.
Vores engagement i denne FIFA turnering, bunder ikke kun i ønsket om at styrke interessen for Lolland-Falster og e-sport men i ligeså høj grad for den type fodbold, der spilles under åben himmel, siger Thomas Kauffmann Lund fra NFC. 

Jesper Ovesen fra Papproduction har oploadet videoen nedenfor via www.tveast.dk/sendvideo. Du kan blandt andet høre verdensmesteren August Agge Rosenmeiers forventninger til turneringen:

02:26 Luk video

Du kan følge kampene lørdag på LIVE-streaming - KLIK HER

Vi har mere om FIFA-turneringen i Eskilstrup på www.tveast.dk søndag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App