Fernisering på Eskilstrup Skole

MIN HVERDAG: Fredag formiddag blev ny kunstudsmykning på Eskilstrup Skole fejret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Eleverne på Eskilstrup Skole har samarbejdet med lokale kunstnere om en kunstudsmykning på skolen. 

Eskilstrup Skole har modtaget et kunstsponsorat fra Lærerstandens Brandforsikring. Skolen og dens elever har derfor samarbejdet med de lokale kunstnere, Annette, Rune og Michael Arleth, om et udsmykningsprojekt. 

For skolen er kunstsponsoratet en unik mulighed for at udføre en udsmykning til glæde for alle og med skolens nye ikon "regnbuen" i centrum. 
 
- Vi er rigtig glade og stolte her på Eskilstrup Skole over at være udvalgt til et kunstsponsorat. Det har både været sjovt og fantastisk inspirerende for skolens elever at være med til at dekorere skolen sammen med rigtige kunstnere. Regnbuen har sammen med renoveringen af vores fællesrum skabt lys og glæde på skolen for både børn, personale og forældre, siger Klaus Kronow, skoleleder på Eskilstrup Skole. 

- Det er en lang tradition for at støtte kunst, kultur og velgørende formål, der ligger til grund for, at vi har tildelt et kunstsponsorat til Eskilstrup Skole, lyder det fra Bolette Jacobsen, kunstkonsulent i Lærerstandens Brandforsikring.

Se videoen herunder fra fernieringen på Eskilstrup Skole:


Nyhedsoverblik