Far til 12-årig: Jeg er meget taknemmelig

Faren til den 12-årige pige, som faldt i vandet ved Slotsbryggen i Nykøbing Falster lørdag, er lykkelig over, at hans datter blev reddet. Han vil nu besøge hendes redningsmand for at sige tak.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Nogle gange er der følelser, som man ikke rigtig kan sætte ord på.

Sådan siger Nadal Saad, når snakken falder på den episode, som hans 12-årige datter var centrum for i går. Hun skulle have været i biografen med en gruppe veninder. Men ved et uheld snublede hun tæt på kanten ved Slotsbryggen i Nykøbing Falster og faldt i det iskolde vand.

Ifølge flere vidner gik datteren i en form for chok, da hun kom ned i det kolde vand, og hun kunne derfor ikke selv svømme op.

- Hun lå faktisk lige deromkring, fortæller Emilia Adelson, som er veninde med den 12-årige, og som også så, da den 26-årige Besart Ujkani pludselig dukkede op og sprang i vandet for at redde pigen.

- Så kan vi så se at han kommer løbende, og han smider bare sin jakke og så hopper han i vandet både med sko og skjorte og alle de der ting på. Og så hopper han så ned og svømmer ud til hende der, fortæller hun.

Nadal Saad fortæller til TV ØST, at datteren stadig er rystet over oplevelsen, men at hun har det godt i dag.

- Jeg er meget taknemmelig, siger Nadal Saad.

- Han har reddet én, som betyder alt for mig, siger han.

Han har nu tænkt sig at besøge Besart Ujkani for at sige ordentligt tak.