Far forsvundet - døtre føler sig magtesløse

Simone og Lykke Jensen har ikke set eller hørt fra deres far siden den 30. april. Døtrene føler sig magtesløse, da de ikke ved, hvad de skal stille op.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Om morgenen den 30. april skulle 59-årige Finn Jensen i Lindholmcenteret i Nykøbing Falster. Her skulle han købe nye sko og hente sin medicin. Men siden den morgen har døtrene hverken set eller hørt fra ham.

- Man er magtesløs. Man ved virkelig ikke, hvad man skal gøre ved det, siger den yngste af søstrene, Lykke Jensen.

Pigerne har set på deres fars bankkonto, at der tirsdag morgen er hævet 5000 kroner i Nordea i Lindholmcenteret. Senere på dagen er der hævet 3000 kroner i en hæveautomat på Vesterbrogade i København. I følge døtrene ligner det ikke Finn Jensen at forsvinde.

- Nej, vi ved altid, hvor han er, siger Simone Jensen.

Og det var heller ikke fordi, at de kunne mærke, at der var noget, som gik ham på.

- Man har ikke kunne mærke noget på ham. Han har været ligesom, han plejede, der har slet ikke været noget. Hvis bare der havde været et eller andet, så ville man have vidst, at der skulle ske et eller andet på et tidspunkt. Men jeg har ikke kunne mærke noget overhovedet, siger Lykke Jensen.

Politiet har ikke kunne hjælpe

De to søstre har gjort, hvad de kunne for at finde deres far. De har lavet et opslag på facebook, som indtil nu er delt over 1200 gange. Derudover har de været rundt i forskellige byer, hvor folk mener, de har set Finn Jensen.

- Vi ved ikke, hvor vi skal starte nu. Der er kontakt til medierne, der er kontakt over facebook, så vi ved ikke, hvad man ellers gør. Det er ikke fordi, vi har prøvet det før, siger Simone Jensen.

Simone Jensen har flere gange i løbet af ugen kontaktet Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, men de har ikke kunne hjælpe dem endnu. Døtrene vil gerne se overvågningsbillederne fra hæveautomaten i København, så de ved, om det er ham, som har hævet pengene.

- Det er forfærdeligt at sidde herhjemme med den uvished og have følelsen af, at det er ligesom om, det er lidt ligegyldigt - i hvert fald for politiet måske, siger Simone Jensen.

Det har i dag ikke været muligt at få en kommentar fra Sydsjælland og Lolland Falsters Politi. Simone Jensen har fået besked på at kontakte Sydsjælland og Lolland Falsters Politi igen på mandag.

Simone og Lykke Jensen har efterlyst deres far via facebook. Du kan se efterlysningen og hvilke kendetegn Finn Jensen har her.

Finn Jensen er 59 år. Han er 1.85-1.90 cm. høj, almindelig af bygning. Han har overskæg og grå/hvidt hår med lidt rødlig/brunt skær. Han har en sølv-ørering i venstre øre. Da han forsvandt, var han iført en hvid og blå Reebok-jakke, mørke jogginbukser og sorte kondisko.

Hvis man ser Finn Jensen, kan Simone Jensen kontaktes på tlf. 4263 5794.