¨

Familie til drabssigtet sygeplejerske: Hun må ikke forsvare sig

Foto: TV ØST

Mørkelægningen af drabssagen mod en 30-årig sygeplejerske fra Nykøbing Falster Sygehus medfører kraftig rygtedannelse, som kvinden ikke kan forsvare sig imod.

Den totale mørkelægning i sagen mod en 30-årig sygeplejerske fra Nykøbing Falsters Sygehus, har frataget kvinden mulighed for at forsvare sig mod rygter.

Det siger familien til den drabssigtede kvinde i et interview med BT.

Kvinden er sigtet for at have dræbt tre mennesker med indsprøjtninger én vagt den 28. februar, og har siden siddet varetægtsfængslet mens Retten i Nykøbing Falster har mørkelagt sagen.

Familien oplever, hvordan hemmeligholdelsen af sagen medfører, at der dagligt opstår nye rygter på Sygehuset i Nykøbing Falster – rygter som på grund af politiets langsommelige arbejde kan skade kvindens sag.

- Vi er rigtig, rigtig frustrerede over, at Retten i Nykøbing Falster bliver ved med at lukke dørene i sagen, så hun ikke kan få lov til at fortælle sin version. De har fjernet hendes ret til at forsvare sig, siger hendes kæreste til avisen. Han udtaler sig anonymt.

Familien er overbeviste om kvindens uskyld, men må ikke drøfte sagen med hende.

De mener dog, at politiet arbejder meget langsomt med efterforskningen. De undrer sig over, at der stadig er vidner, der mangler at blive afhørt.

Samtidig forstår familien ikke, hvorfor der skulle gå mere end to måneder, før politiet prioriterede at afhøre de kolleger, der var på vagt med sygeplejersken den samme nat, hvor hun angiveligt skulle have dræbt de tre patienter.

Ifølge politiet kan det skade sagens opklaring, hvis den præcise mistanke mod kvinden offentliggøres.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App