Endnu en brand - i en aflåst lejlighed

Politi og beboere undrer sig over, hvordan en brand kunne opstå i en aflåst, tom lejlighed i Nykøbing Falster i nat. Det er tredje gang, der er brand i opgangen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Branden opstod omkring klokken 4 natten til onsdag i Brogade 1B i Nykøbing Falster.

- Jeg vågner, og kan lugte røg, og så går jeg jo i panik og tænker, hvad fanden sker der, hvor brænder det henne, for der var jo røg herinde, fortæller Michael Nielsen, som bor lige ved siden af den lejlighed, der var ild i.

Mystisk brand

Det viser sig at være fra lejligheden inde ved siden af, og brandvæsnet bliver hurtigt alarmeret. De får slukket ilden, som tilsyneladende er begyndt i noget avispapir i et skab.

Ingen kommer til skade, men branden virker mystisk på både politiet og naboer.

- Vi er uforstående overfor det, for der bor ikke nogen i lejligheden, så hvordan kunne det lade sig gøre, det er det, vi ikke forstår, siger Lisette Skaaning, som bor i en lejlighed nedenunder den, der var ild i i nat.

Ild i avispapir - igen

Det er tredje gang, at hun oplever brand i opgangen.

I juni blev der 2 nætter i træk sat ild til nogle aviser og reklamer, der lå i opgangen.

Læs også: Politi på pyromanjagt

- Nu føler man sig utryg, nu føler man sig virkelig utryg. Det er som om, man tror, der er en, der vil taget hævn på ejendommen eller et eller andet. jeg ved det ikke, men det er ikke sjovt længere, siger Lisette Skaaning til TV2 ØST:

Politiet anholdt i sommer en 39-årig mand fra Nykøbing Falster for 5 påsatte brande - blandt andet dem i Brogade 1B i juni. Han blev varetægtsfængslet, men er siden blevet løsladt igen. 

Læs også: Mulig pyroman anholdt