Dømt for sexovergreb

En 34-årig mand fra Ønslev på Falster fik fredag otte års fængsel i Østre Landsret for gentagne gange at have voldtaget og haft sex med mindreårige piger, som han havde bedøvet med kokain. Landsretten stadfæstede dermed byrettens dom.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 34-årig mand fra Ønslev på Falster er ved Østre Landsret i Nykøbing Falster  idømt otte års fængsel for at have voldtaget og kokainbedøvet flere piger, inden han misbrugte dem.

Nævningetinget i Østre Landsrets afdeling i Nykøbing Falster var således ikke i tvivl - den 34-årige Freddy Verner Laursen er skyldig i en lang række forbrydelser herunder voldtægt af flere piger. Og det skal koste otte år, bestemte nævningene, der dermed stadfæstede byrettens dom fra november sidste år.

Anklageskriftet mod Freddy Verner Laursen var 10 sider langt og beskrev, hvordan den 34-årige falstring, der selv er far til en 3-årig pige, havde forgrebet sig på blandt andet to piger på 13 og 14, som han havde bedøvet med kokain og alkohol. Også voldtægt af en 16-årig om bord på hans motorbåd og af en 21-årig kvinde i en skov, som han truede med en pistol, var en del af forbrydelserne. Alle overgrebene på pigerne skete på bare lidt mere end et år, fra august 2006 til september 2008.

Desuden blev Laursen dømt for en stribe indbrud i lejligheder, sommerhuse og kollegieværelser, hvor udbyttet blandt andet var trusser fra de kvindelige beboeres  kommoder.

Med dommen på otte års fængsel afviste landsretten også Laursens forklaring om, at pigerne lokkede ham til sex og ikke omvendt.