93-årig kvinde udsat for tricktyveri

Endnu en ældre person er blevet udsat for tricktyveri Nykøbing Falster, og også denne gang er det 2 kvinder, der har narret sig til adgang i den ældes hjem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 93-årig kvinde var onsdag eftermiddag udsat for et tricktyveri i sin bolig på Grønlandsvej i Nykøbing Falster. I midten af spril fortalte TV2 Øst om 2 andre ældre, der også havde haft kedeligt visit, og alle 3 gange har det været 2 kvinder, som har snydt sig ind hos de ældre mennesker og i flere tilfælde stjålet effekter fra hjemmene.

Onsdag eftermiddag var det således også 2 kvinder, der besøgte den 93-årige kvinde. Den ene sagde til den ældre dame, at hun søgte bolig og fik sig snakket indenfor, og mens hun afledte den 93-åriges opmærksomhed, lykkedes det en anden kvinde at snige sig ind i et tilstødende værelse, hvor der blev stjålet en bankbog, kontanter og en guldhalskæde.

25-30 år og sort hår

Der er kun signalement af den ene kvinde, som beskrives som cirka 30 år, omkring 160 centimeter høj. Hun var dansk af udseende og talte uden accent. Hun havde kort sort hår under en mørk cap og var iført en mørk jakke.

Ved de 2 andre tricktyverier i midten af april blev de 2 kvindelige gerningsmænd beskrevet som 25-30 år, 170-175 centimeter høj. De havde også sort hår, der var skulderlangt, var danske af udseende og talte dansk uden accent.

- Ud fra beskrivelserne tyder det på, at det er de samme kvinder, der står bag de her tricktyverier. Vi fortsætter selvfølgelig med at forhøre os omkring de 2 kvinder for at se, om der er nogen, der skulle kende til dem, lyder det fra Allan Holm, vicepolitikommissær i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

Politiet vil gerne høre fra folk, der har oplysninger i sagen.