¨

40-årig sigtet for vold mod ekskæreste

Foto: TV ØST

En 40-årig mand blev tirsdag sigtet for vold mod sin ekskæreste. Han er mistænkt for også at have været med til at vælte en bil, inden han besøgte eks'en.

En 40-årig mand fra Næstved blev tirsdag klokken 19.46 anholdt på Nordfalster. Det skete, efter at han havde overfaldet sin ekskæreste på en adresse uden for Nørre Alslev.

Ekskæresten – en 29-årig kvinde – blev trukket hårdt i håret og fik flere slag i hovedet samtidig med, at den 40-årige truede med at slå hende ihjel.

Det lykkedes kvinden at stikke af, og sammen med en veninde henvendte de sig kort før klokken 19 til politiet, som efterfølgende anholdt den 40-årige. Han er sigtet for såkaldt kvalificeret vold og for trusler på livet.

Væltede bil

Det var ikke første gang, den 40-årige var i kontakt med politiet tirsdag. Allerede klokken 13 blev han sigtet for groft hærværk. Han mistænkes for på et tidspunkt i løbet af natten til tirsdag at have været med til at vælte en Citroën C1 om på taget på Ravnsevej i Nørre Alslev, så bilen formentligt er totalskadet.

Politiets jurister overvejer onsdag morgen, om den 40-årige skal fremstilles i grundlovsforhør i retten.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App