180.000 kroner til strandede Michael

En anonym donation på 180.000 kroner giver håb om, at 47-årige Michael Christensen, der er strandet og kvæstet i Filippinerne, kan komme hjem og få behandling.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En anonym giver har i dag mandag givet tilsagn om, at vedkommende ønsker at give 180.000 kroner til at få 47-årige Michael Christensen fra Nordfalster hjem fra Filippinerne. Dermed bliver håbet om at få ham til Danmark til behandling noget mere realistisk. Det skriver folketidende.dk.

Den 18. august sidste år kørte Michael Christensen galt på sin motorcykel i Filippinerne og kom slemt til skade. Da han ikke har nogen rejseforsikring, er han hidtil blevet behandlet på et hospital i Filippinerne, men nu kan de ikke gøre mere for ham.

Et kæmpe skridt

Uden rejseforsikring er han eller familien dog selv nødt til at skaffe de op mod 240.000 kroner, det koster at få ham hjem i fly sammen med en læge, men forældrene har allerede betalt lægeregninger for over 100.000 kroner og har ikke råd til at støtte mere.

På Facebook siden "Kan vi sammen få Michael hjem fra Filippinerne?" blev der i starten af december oprettet en indsamling til sygetransporten, men indtil i dag var der kun kommet omkring 6000 kroner ind. Derfor er donationen på de 180.000 kroner fra den anonyme giver, som er en dansker på Filippinerne et kæmpe skridt i retning af at få ham hjem til Danmark, så han kan blive behandlet.

Lige nu er der blot givet tilsagn om donationen. Pengene lander tidligst på kontoen onsdag, oplyser Michael Christensens mor til TV2 ØST.

Her kan du se, hvordan du kan bidrage til indsamlingen.