1000 lærere i stordemonstration

Op mod 1000 lærere mødes onsdag eftermiddag til optog. De vil vise, at de står sammen i deres utilfredshed med den nye skolereform.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Onsdag eftermiddag samles op mod 1000 lærere fra Lolland-Falsters Lærerforening for at demonstrere deres utilfredshed med den nye skolereform.

- Det vi er bange for er, at Kommunernes Landsforening og regeringen er med til at fjerne fundamentet for folkeskolen ved at sætte lærere under pres og få lærerne til at undervise meget mere. Det betyder, at der er mindre forberedelsestid, og det vil sænke kvaliteten i undervisningen, siger Henrik Hansen, formand for Lolland Falsters Lærerforening. 

1000 lærere på Lolland Falster

Med 1000 lærere på Lolland-Falster og 500 pensionerede kolleger håber han, at fremmødet vil være stort, når optoget klokken 16 bevæger sig fra Guldborgsundcenteret til torvet i Nykøbing Falster. Han håber, at også ansatte i Frie Grundskolers Lærerforening og på andre undervisningsinstitutioner vil bakke op om initiativet og understreger, at alle er velkomne.

- Vores slogan er, vi bygger bro til en bedre folkeskole. For os handler det for det første om at vise, at vi står sammen i kampen for en bedre folkeskole, og jeg regner med, at mellem 500 og 1000 dukker op, lyder det fra formanden, som også byder forældre og elever velkommen til at deltage.