¨

Ringsted

00:44

The Bootleg Beatles starter deres nytårsturné i Ringsted

Ringsted kan godt kridte danseskoene og smøre hofterne! Byen er nemlig det første stop på Danmarks Underholdningsorkesters landsdækkende nytårsturné med The Bootleg Beatles. The Bootleg Beatles er med over 4000 koncerter i over 40 lande et af de mest repsekterede Beatles kopibands i verden.

- Når først The Bootleg Beatles går ombord i de udødelige klassikere, bliver stil og tone slået an i både musik og humor. De kan deres Beatles til mindste detalje, og deres musikalske dygtighed, kropssprog og skarpe jokes er i en klasse for sig. Samtidig mestrer de kunsten at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os. Danmarks Underholdningsorkester tilføjer festen en volumen og en nerve, der gør aftenen uforglemmelig, står der i pressemeddelelsen om arrangementet.

"Get Back", "Penny Lane", "All You Need Is Love", ”Yellow Submarine”, "When I'm Sixty-four", "Lady Madonna", "Hey Jude" og mange flere. Mere end 25 Beatles-klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle - og til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard og dirigenten David Firman.”

Tid: Onsdag d. 20. januar kl. 20.00

Sted: Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, Ringsted

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App