Tiltalt for voldtægt mod 14-årig

En 30-årig mand med tilknytning til Rønnede-området indrømmer at have haft sex med sin kones kun 14-årige lillesøster. Det er sket flere gange. Men han nægter voldtægt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 30-årig mand med tilknytning til Rønnede-området erkender blankt at have haft sex med sin kones kun 14-årige lillesøster - endda flere gange, da han i en weekend i juli sidste år var på udgang fra fængslet, skriver Sjællandske.

Men han nægter pure voldtægt, som skulle være foregået på parkeringspladsen ved Rønnede Golfklub omkring midnat lørdag den 11. juli 2009. 

Den nu 15-årige pige blev tirsdag afhørt for lukkede døre i mere end halvanden time. Under hendes forklaring sad den
30-årige i et tilstødende lokale, hvor han også sad, da pigens storesøster (ikke mandens kone), kusinen og den 14-åriges veninde skulle afhøres.
 
Den 14-åriges veninde sagde, at mandens kone har ringet adskillige gange med trusler for at få hende til ikke at sige
noget ufordelagtigt i retten, hun har også modtaget telefonopkald fra hemmeligt nummer, hvor ingen taler i den anden
ende, skriver avisen.

Ifølge mandens forklaring, havde han gennem længere tid sendt sms'er til den 14-årige, og deres udveksling af beskeder blev mere og mere af seksuel karakter. Hun var helt med på at indlede et sexuelt forhold, skriver
Sjællandske.

Ifølge vidner har der intet gensidigt været i forholdet. Tværtimod har hun altid givet udtryk for, at hun væmmes ved ham, og at han forsøgt at gramse på hende ved tidligere lejligheder.

Manden er også tiltalt for at have sendt enddog meget lumre sms'er til sin 14-årige kusine, som han ansporede til at komme på besøg i fængslet med en falsk identitet. 

Retsmødet og domsafsigelse blev udsat, da den tiltaltes forsvarer ønsker mandens kone, som han nu ligger i skilsmisse med, indkaldt som vidne, skriver Sjællandske.