Stor razzia mod rockerborg i Haslev (Video)

Sidst på eftermiddagen fredag begyndte politiet en razzia mod Cobra MC i Haslev, der er en støttegruppe til Bandidos. Razziaen blev udført efter den såkaldte Al Capone metode, hvor politiet og SKAT samarbejder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Masser af politifolk, medarbejdere fra skat gik rundt mellem rockere og store motorcykler på Finlandsgade i Haslev, i gang med en stor razzia under Cobra MC's rockerfest. Politiet samarbejdede med SKAT efter den såkaldte Al Capone-model. Efterhånden som rockerne ankom til festen blev de først undersøgt af politiet - derefter af SKAT.

- Skulle der være nogle ting, som man tager med til denne fest, som man ikke må have med, så skal vi selvfølgelig have fat i de ting. Det kunne for eksempel være våben eller narko, siger Jesper Vorstrup Rasmussen, der er politidirektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Efter politiet havde visiteret rockerne, tog SKAT over og undersøgte, om der var nogen af de fremmødte, der havde skattegæld. Dem der havde det, fik konfiskeret deres ejendele af værdi. Klokken 19.00 havde SKAT indtil videre konfiskeret en guldkæde, mens to var gået med til at tilbagebetale en gæld på henholdsvis 10.000 og 30.000 kroner.

Med til razziaen var også den nye skatteminister Troels Lund Poulsen (V).

- Jeg kan helt konkret finde ud af, hvordan samarbejdet finder sted, når man laver en visitation. Jeg har også mulighed for at snakke med nogle af de politifolk og medarbejdere fra SKAT, der er til stede og finde ud af, hvad det er de gør og ikke mindst, hvad det er for en viden, de får, siger Skatteminister Troels Lund Poulsen (V).

Politiet regner med at være færdige med arbejdet inden midnat fredag.