¨

Skimmelramte elever indtager rådhus

Lokalerne på Rolloskolen i Faxe er ramt af skimmelsvamp.

Den skimmelsvampramte Rollo-afdeling på Østskolen i Faxe har fundet en midlertidig løsning på deres mangel af lokaler. Nu flytter fire klasser ind på rådhuset.

Det akutte pladsproblem på Østskolens Rolloafdeling i Faxe er blevet løst.

For selvom Rolloafdelingens lokaler sandsynligvis først står klar til jul, er der nu kommet en ny løsning for fire af skolens klasser. De får nemlig lov at rykke ind i det gamle rådhus.

- Vi har fundet en løsning, så vi ikke er mokket fuldstændig sammen. Vi bruger allerede alle faglokalerne, dem har vi brug for i hverdagen. Så vores løsning er luksuslokaler - rådhuset står nemlig tomt. Vi rykker fire klasser derover og etablerer en lille udskoling, siger skoleleder Sigurd Brønnum.

Hovedpine og træthed

Skolen har igennem flere år oplevet, at lærere klagede over hovedpine og træthed. Derfor har man haft flere eksperter i gang med at måle for skimmelsvamp, som blev fundet i den nye tagkonstruktion over indskolingen.

Skolegangen for de mindste elever fortsætter uhindret. Mens renoveringen af taget og udbedringen af svampen står på, er de fordelt i andre lokaler på skolen, blandt andet faglokalerne.

Læs også Grim overraskelse før skolestart: Mere skimmelsvamp fundet i skole

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App