Post Danmark: Medarbejderne har det godt

Selv om de endnu ikke ved, hvad de har rørt ved, så har de 2 ansatte på postcenteret i Haslev det godt efter at have håndteret morgenens mystiske brev.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

2 ansatte fra Post Danmarks distributionscenter i Haslev er torsdag morgen isoleret. Det sker, efter at de har haft et mistænkeligt brev i hænderne.

Klokken 8.33 fik politiet en melding om, at der var fundet et mystisk brev på centeret, hvorfra posten bliver delt ud. Ifølge vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi lugtede brevet råddent, og så var der nogle andre mistænkelige faktorer, der fik personalet til at slå alarm.

Læs også: Politiet: Brevet lugtede dårligt

Ansatte har det godt

De 2 ansatte, der kan have rørt ved brevet, er blevet isoleret, det samme er brevet, og det øvrige personale bliver holdt adskilt fra isolationsrummene. Selv om de 2 ansatte, der har været i berøring med brevet, ikke ved, hvad det indeholder, har det godt.

Personale i Post Danmark i København har været i kontakt med de 2 kolleger og siger til TV2 ØST, at de tager situationen roligt. De har ikke fået det dårligt og afventer ligesom politiet, at eksperterne dukker op.

Post Danmark oplyser i øvrigt, at kunderne ikke bliver berørt af situationen, idet det er distributionscenteret og ikke posthuset, der er evakueret, og buddene var blevet sendt af sted før evakueringen.