¨

Post Danmark: Medarbejderne har det godt

Foto: TV ØST

Selv om de endnu ikke ved, hvad de har rørt ved, så har de 2 ansatte på postcenteret i Haslev det godt efter at have håndteret morgenens mystiske brev.

2 ansatte fra Post Danmarks distributionscenter i Haslev er torsdag morgen isoleret. Det sker, efter at de har haft et mistænkeligt brev i hænderne.

Klokken 8.33 fik politiet en melding om, at der var fundet et mystisk brev på centeret, hvorfra posten bliver delt ud. Ifølge vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi lugtede brevet råddent, og så var der nogle andre mistænkelige faktorer, der fik personalet til at slå alarm.

Læs også: Politiet: Brevet lugtede dårligt

Ansatte har det godt

De 2 ansatte, der kan have rørt ved brevet, er blevet isoleret, det samme er brevet, og det øvrige personale bliver holdt adskilt fra isolationsrummene. Selv om de 2 ansatte, der har været i berøring med brevet, ikke ved, hvad det indeholder, har det godt.

Personale i Post Danmark i København har været i kontakt med de 2 kolleger og siger til TV2 ØST, at de tager situationen roligt. De har ikke fået det dårligt og afventer ligesom politiet, at eksperterne dukker op.

Post Danmark oplyser i øvrigt, at kunderne ikke bliver berørt af situationen, idet det er distributionscenteret og ikke posthuset, der er evakueret, og buddene var blevet sendt af sted før evakueringen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App