¨

Politiet i fuld gang ved rockerfest i Haslev

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

Lørdag eftermiddag er politiet i fuld gang med at visitere de gæster, der kommer til fest hos rockergruppen Gremium MC, der åbner klubben i Haslev.

Politiet er lørdag aften mødt talstærkt op i Haslev, hvor rockergruppen Gremium MC holder åbningsfest på Finlandsgade.

Derfor har ordensmagten indført visitationszone, og de fem-seks biler, som ved 17.30-tiden allerede er ankommet er blevet undersøgt.

Finlandsgade er i dagens anledning gjort ensrettet, og biler, der skal ned og parkere ved klubhuset, skal først gennem et telt, hvor både politi, Skat og hunde undersøger dem, mens personerne i køretøjerne bliver kropsvisiteret i et andet telt ved siden af.

Festdeltagerne, der indtil videre tæller flere tyske gæster, bliver budt velkommen i døren af en mørkklædt mand, og indsatslederen på stedet regner med, at de fleste gæster vil være ankommet omkring klokken 20.

Cirka 30 personer fra Skat og politi til stede

Visitationszonen er oprettet på grund af den spændte situation i Haslev mellem Gremium MC og rockergruppen Bandidos. Den omfatter et område afgrænset af krydset ved Lysholm Allé og Lysholm Skolevej – mod syd til Teestrupvej – mod øst ad Teestrupvej til Troelstrupvej – nordøst ad Troelstrupvej til Søndergade til krydset Søndergade og Tingvej – mod nord ad Tingvej og Ringstedvej mod vest til krydset Tingvej og Vester Ringvej – ad Vester Ringvej mod syd til vådområde ud for Hestehave – langs åen mod syd til Lysholm Allé og derefter mod vest ad Lysholm Allé til krydset ved Lysholm Skolevej.

Omkring 30 personer fra politiet og Skat er til stede ved klubhuset. Derudover patruljerer flere politibiler i området.

03:01 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App