¨

Politi på bar bund efter hjemmerøveri

Foto: TV ØST

Politiet efterlyser flere vidner efter hjemmerøveriet mandag

 Tidligt mandag morgen truede to gerningsmænd en 77-årig mand med koben og stak af med "nogle tusinde kroner". Det foregik i mandens hjem i Møllestræde i Tureby mellem Køge og Haslev.

 
Sagen fik i aftes politiet til at efterlyse vidner, der kan have set noget mellem klokken 4.30 og 5.30.

Blev lyst i øjnene
- Vi har fået henvendelser fra nogen, der tilfældigt kom forbi i går morges, men de har umiddelbart ikke set noget, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.
 
De to gerningsmænd lyste den 77-årige i øjnene, så han ikke kunne se noget. Derfor er signalementet af gerningsmændende begrænset.
Den ene bliver beskrevet som en mand i tyverne, cirka 160 til 170 centimeter høj og iført mørkt tøj. Han talte dansk uden accent.

Efterlyser flere vidner
- Vi lavede nogle tekniske undersøgelser på stedte i går, som måske kan give noget,. og ellers håber vi på, at der kommer nogle henvendelser i løbet af dagen i dag, der kan bringe os videre, siger Søren Ravn-Nielsen.

Har du været i Tureby tidligt mandag morgen mellem 4.30 og 5.30 og kan have set noget, så vil politiet gerne høre fra dig på 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App