Person fundet død i sommerhusområde

En person er anholdt, efter politiet mener at have fundet de jordiske rester af en mand, der blev meldt savnet i august.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Ud fra vores efterforskning og undersøgelser kan det ikke udelukkes, at der er sket en forbrydelse. Derfor har vi sat en intensiv efterforskning i gang for at afdække, hvad der er sket.

Sådan siger politiets efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson, efter en person er fundet dræbt i et sommerhusområde ved Faxe Ladeplads tirsdag.

Efterfølgende er en mand blevet anholdt i sagen, oplyser han.

- Vi er stadig i gang med at afdække den anholdtes forhold i sagen, og den rolle han har spillet. Derfor kan vi endnu ikke sige så meget om ham, siger efterforskningslederen.

Fundet i sommerhusområde

Den døde mand blev fundet på en adresse på Svend Gøngesvej i Faxe Ladeplads. Området fungerer som et sommerhusområde med mange helårsbeboere.

Læs også
Politi anholder person efter fund af død mand
Læs også
Politi anholder person efter fund af død mand

Den døde er ifølge politiet med stor sandsynlighed identisk med en 44-årig mand, der tilbage i august blev efterlyst. Identiteten er dog ikke endelig fastslået, understreger Rune Dahl Nilsson.

Han oplyser dog, at de pårørende til den savnede person er blevet underrettet om den nye udvikling i sagen.

- Vi har sat en række efterforskningsskridt i værk i sagen, og det fører så til, at vi i dag kører ud og ransager på adressen på Svend Gøngesvej. Der finder vi liget af en person, som vi formoder er den 44-årige mand, siger Rune Dahl Nilsson.

Efterlyser vidner

Allerede fra morgenstunden blev der set fire parkerede politibiler på Svend Gøngesvej i Faxe Ladeplads, oplyser en beboer på vejen til TV2 ØST. 

Først på eftermiddagen blev området dog afspærret af flere omgange, så afspærringen kom til at omfatte et stadig større område. 

Herefter udsendte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en pressemeddelelse om, at de undersøgte et mistænkeligt forhold.

Læs også
Politi spærrer område - undersøger 'mistænkeligt forhold'
Læs også
Politi spærrer område - undersøger 'mistænkeligt forhold'

Politiet er stadig i den indledende fase i efterforskningen, men de beder nu eventuelle vidner, der kan have set eller hørt noget usædvanligt i området omkring Svend Gøngesvej i Faxe Ladeplads de seneste måneder, om at melde sig.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Bliver der så længe det kræves

Tirsdag eftermiddag arbejder politiets teknikere stadig på stedet, hvor der også fortsat opretholdes en afspærring. 

Det kan fortsætte et stykke tid endnu, oplyser Rune Dahl Nilsson.

- Det er en naturlig del af vores undersøgelser, at vi afspærrer et godt område, så vi har fred til at arbejde. Og vi vil være tilstede, så længe det kræves. Vi håber meget, at alle vil respektere vores afspærringer, siger han.


Nyhedsoverblik