Påvirket spøgelsesbilist stoppet på motorvejen - kørte ind i patruljevogn

En spøgelsesbilist blev søndag aften anholdt af politiet, efter at have kørt direkte ind i en patruljevogn, der blev brugt som afspærring.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere bilister slog søndag aften alarm, da en bil pludselig kom kørende mod kørselsretningen på Sydmotorvejen mellem Tappernøje og Rønnede.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Spøgelsesbilisten var på vej i nordgående retning i det sydlige spor, og derfor kørte politiet på motorvejen ved Rønnede og etablerede en afspærring ved brug af patruljevognen, som spøgelsesbilisten påkørte og dermed blev stoppet.

- Der er ingen personskade. Kollegaerne i patruljebilen kom ikke til skade, og føreren blev bragt til sygehuset til kontrol for traume på grund af hastigheden derude, men er uskadt, oplyser Joy Haensel, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Læs også
Tyskland skal bygge miniudgave af Femern Bælt-tunnelen - kan ikke bruge dansk tunnelfabrik
Læs også
Tyskland skal bygge miniudgave af Femern Bælt-tunnelen - kan ikke bruge dansk tunnelfabrik

Mistænkt for spiritus og narkokørsel

Føren af bilen er en 67-årig kvinde fra Lolland. Hun er blevet testet for både spiritus og narkotika, hvilket begge var positive, og derfor er der efterfølgende taget blodprøver.

- Hun vil blive sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed, og det er på grund af den konkrete fare, der har været, når man kører med motorvejshastighed i den forkerte vognbane og retning, siger vagtchefen.

Kvinden vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag.