Oprydning efter uheld kan stadig drille trafikken

Oprydningen efter det store trafikuheld natten til onsdag på Sydmotorvejen ved Rønnede kan komme til at genere trafikken onsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Oprydningen efter det voldsomme lastbiluheld på Sydmotorvejen ved Rønnede fortsætter onsdag formiddag – og kan fortsat komme til at give problemer for trafikken.

Det oplyser vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Henrik Karlsen, til TV ØST.

Uheldet skete kort efter klokken 23 tirsdag aften, da en lastbil kørte op i en anden lastbil. Denholdt stille i vejkanten, da den var gået i stykker. Ved uheldet skete der omfattende skader på en lastbilanhænger, og en lastbilchauffør måtte klippes fri af sit førerhus, før han og 2 andre kunne bringes til skadestuen. De slap dog heldigvis fra uheldet uden nævneværdige skader.

Stort oprydningsarbejde venter

Der venter dog stadig et omfattende oprydningsarbejde på stedet, hvor vragdele fra lastbilerne og en last af træpiller ligger spredt ud over motorvejen i sydgående retning. På stedet er trafikken indskrænket fra 3 til 2 spor.

- Vi starter for alvor med oprydningen på stedet onsdag formiddag klokken 9.00. Vi ved endnu ikke, hvor længe det vil vare. Men det kan blive aktuelt at afspærre endnu et spor, når vi skal have fjernet resterne af lastbilen, siger vagtchef Henrik Karlsen.

Ulykken er sket på stigningen efter Rønnede-afkørslen, hvor motorvejen er udvidet fra 2 til 3 spor. Det inderste spor er onsdag morgen afspærret på stedet, og der er politi tilstede ved ulykkesstedet.