¨

Med far på bukkejagt

Foto: TV ØST

Da bukkejagten gik ind i dag, klokken fem i morges, var

For jægere, er starten på årets bukkejagt nærmest en helligdag:

-Ja det er jo "vores juleaften", det er den første jagt på året. Nu har vi stået stille nogle måneder, og det kribler for at komme igang igen, siger Jæger og Naturformidler Jan Lindberg, fra Haslev.

Jan Lindberg var ikke alene på jagten i morges. Hans fireårige søn Rasmus fik, med formaning om at forholde sig HELT stille, lov at være med som lærling. Den unge jægerlærling må dog også siges, at være på hjemmebane. Det var nemlig hans børnehave, Svalebækgård Landbørnehave der lagde jord til jagten i dag.

Det lykkedes ikke for de to jægere, at skyde den eftertragtede buk i dag, men Jan Lindberg har lovet at NÅR den falder for hans riffel, stiller han op i børnehaven og demonstrerer for børnene hvordan man gør en buk klar til grillen:

- Det er naturformidling. Børnene de skal dufte, de skal røre, de skal se at det der skydes det bliver også brugt. Børnene i Svalebækgårds Landbørnehave er også vant til at skulle sige farvel til de dyr der er i børnehaven, når de sendes til slagtning, -siger Jan Lindberg.

Jan Lindberg regner med at nedlægge den buk han mødte i morges, en af de nærmeste dage, og så bliver der grillfest i børnehaven.

05:44 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App