¨

Mand i bar overkrop sigtet for grov vold mod et étårigt barn

Arkivfoto. Foto: TV ØST

En 41-årig mand er blevet sigtet for at have begået grov vold mod et étårigt barn i Haslev.

En 41-årig mand fra Haslev bliver søndag fremstillet i grundlovsforhør – sigtet for at have begået grov vold mod en ét år gammel dreng i Haslev.

Manden er blandt andet blevet sigtet for at have smidt drengen til jorden fra skulderhøjde, hvor drengen ramte jorden med ansigtet først.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Episoden fandt sted lørdag aften omkring klokken 18.30 på Frøgårdsvej.

- Forud for hændelserne gik der et forløb, hvor manden i bar overkrop og i bare tær gik rundt i området med barnet, som han prøvede at sælge, fortæller vagtchef Kent Edvardsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Barnet tabt

Politiet vil søndag forsøge at få manden varetægtsfængslet, og har endnu ikke afgjort, om det skal ske, så ofentligheden har adgang til grundlovsforhøret eller om det skal foregå bag lukkede døre. Derfor er kan de også kun oplyse få detaljer om forløbet.

De kan dog oplyse, at manden blandt andet har båret rundt på barnet via et greb i det ene ben, og har båret ham rundt over skulderen, som om han var en sæk. Drengen er flere gange undervejs blevet tabt, oplyser politiet.

- Vi formoder, at manden er psykotisk, og han er derfor efter samråd med en læge blevet anbragt natten over på en psykiatrisk afdeling i Roskilde indtil han fremstilles i grundlovsforhøret, siger vagtchefen.

Også den étårige dreng i sikkerhed hos sin mor. Han er blevet indbragt til sygehuset, men der forlyder heldigvis ikke noget om alvorlige skader på barnet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App