Mand fra Faxe sigtet for fynsk drab

En 74-årig mand fra Faxe er blevet anholdt og sigtet for drabet på en 33-årig kvinde. Hun blev mandag aften fundet dræbt i et nedlagt savværk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 74-årig mand er blevet anholdt for knivdrabet på en 33-årig kvinde, der mandag blev fundet på et nedlagt savværk ved Tommerup på Fyn. Det oplyser Fyns Politi.

Det var nogle børn, der mandag aften ved 18-tiden fandt liget af kvinden i en lade til et nedlagt savværk i Tommerup. Forældrene til børnene, der er i alderen fra 10 til 12 år, kontaktede derefter politiet.

Blev dræbt med kniv

Fyns Politi har efterfølgende ført en intensiv efterforskning i flere spor, hvilket har ført til, at politiet tirsdag konkluderede, at der er tale om drab, og at kvinden er dræbt ved brug af en kniv.

Relationen mellem den dræbte og den 74-årige sigtede er ifølge Fyns Politi, at de mødtes på nettet på et socialt medie.

Den 74-årige mand blev tirsdag aften anholdt på sin bopæl i Faxe og overført til Fyn, hvor han er blevet sigtet og afhørt til sagen. Han fremstilles onsdag i grundlovsforhør.

Nægter sig skyldig

TV2.dk oplyser fra Retten i Odense, at det i sigtelsen forlyder, at den 33-årige kvinde blev dolket flere gange og kvalt. 

Den 74-årige mand nægtede sig skyldig, før dørene blev lukket til grundlovsforhøret fra offentligheden.

/ritzau/