Lokale firmaer inviteret til møde hos verdens billigste havmøllepark

Region Sjælland inviterede sammen med Faxe, Guldborgsund, Stevns og Vordingborg tirsdag lokale firmaer til en konference angående Kriegers Flak.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der bliver masser af arbejde, når byggeriet af verdens billigste havmøllepark, Kriegers Flak, begynder.

Derfor var lokale virksomhedsejerne i dag inviteret til konference.

Det var Region Sjælland, der sammen med Faxe, Guldborgsund, Stevns og Vordingborg Kommuner havde inviteret lokale virksomheder til konferencen.

Virksomhedsejere kunne her stille spørgsmål om byggeriet og få mere indblik i, hvad netop deres virksomhed kunne bidrage med til havmølleparken.

Mange forskellige brancher

Og det var virksomheder fra mange forskellige brancher, der var mødt op. Blandt andre Lillestrøm El i Tappernøje. 

- Vi håber, at vi kan bidrage med noget af det, der er på landjorden i forbindelse med en servicehavn eller nogen andre opbygninger, der hvor tingene kommer til at ske på land i forbindelse med havnene, lyder det fra Mads Blume, der er elinstallatør hos Lillestrøm El. 

Også ejeren af Madsynergi i Roholte, Jeppe Graa Ramussen, var mødt op. 

- Jeg tror, der kan være en del turisme i det her. Folk, der i større eller mindre grad, som gerne vil ned og se det. Der skal være en eller anden form for sevice eller forplejning, som vi kan bidrage med, siger Jeppe Graa Rasmussen til TV ØST og fortsætter:

- Og så tror jeg også, at der generelt er nogle arbejdsmæssige positioner, som også skal have noget at spise eller have andet service, som vi kan være en del af.

fakta om kriegers flak