¨

Lokale drenge vinder Carbage Run

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 5

MIN HVERDAG: Fredag vandt Stefan Pedersen fra Karise og tre kammerater Carbage Run og 12.000 kroner i deres 15 år gamle Mercedes.

Fredag kunne Stefan Pedersen fra Karise og tre kammerater fra Faxe Ladeplads og Herfølge kalde sig vindere af Carbage Run. 

De har gennemført et løb på fem dage, hvor de har kørt mere end 3000 kilometter gennem Østeuropa i deres gamle Mercedes fra 1999. 

Carbage Run er ikke et traditionelt løb, hvor det handler om at komme først. Det handler om at være kreativ og klare en rute med bil, der er minimum 15 år gammel. 

Det har drengene været, da de blandt andet skulle stege æg på køleren, overtale to piger i bikini til at vaske deres bil og finde en graviditetstest, som var positiv. 

De har fået maksimalt point i de fleste opgaver undtagen i én opgave, hvor de missede ét point. Det lykkedes ikke drengene at levere en øl, som var præcist syv grader varm. Deres var kun 6,9 grader. 

Dog vandt drengene overlegent førstepladsen og fik 12.000 kroner. 

Det er Stefan Pedersens kammerat Thomas Aaberg, som har filmet dem på tredje dagen, da de ankommer til Kroatien.

Som man både kan se og høre, har drengene pyntet deres bil med lys og seks forskellige horn, blandt andet et fra et tog. 

Det er Stefan Pedersen, som har indsendt videoen. 

00:24 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App