Kvinde kastede trearmet lysestage efter betjente

En højlydt diskussion mellem to kvinder og to mænd førte torsdag aften til flere anholdelser.

Politiet er kendt for at må stå model til lidt af hvert, men det er trods alt sjældent, at der bliver kastet lysestager efter dem.

Det skete ikke desto mindre torsdag aften, da politiet mødte op på en adresse lidt uden for Karise på grund af larm og råben.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport.

Politiet blev kaldt ud til adressen klokken 20.53, fordi to mænd og to kvinder diskuterede højlydt med hinanden. Det lykkedes politiet at få skilt de stridende parter ad, men derfra var de ikke just samarbejdsvillige.

Ifølge politiet nægtede en 17-årig dreng nemlig at oplyse sit navn og sin fødselsdag til politiet, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af retsplejeloven. En 39-årig kvinde var tilsyneladende også så provokeret af politiets tilstedeværelse, at hun kastede flere forskellige genstande efter politiet. Blandt andet en trearmet lysestage, som det ”kun med nød og næppe lykkedes en betjent at undgå”.

Betjentene valgte i situationen at bruge peberspray, men det resulterede blot i, at den 39-årige kvinde stak af fra stedet. En politihund opsnusede hende dog kort efter, og hun blev anholdt klokken 21.56 for vold mod politiet. Hun blev taget med på politistationen i Næstved til afhøring og blev løsladt igen klokken 10.06 fredag morgen.

Også en 52-årig mand fra gruppen blev anholdt torsdag aften og taget med på stationen. Han blev løsladt igen klokken 04.34.