Jeg hørte fem til seks skud

Normalt er der stille og roligt på Finlandsvej, lyder det samstemmende fra dem, der normalt kommer i området, men natten til tirsdag blev der affyret skud mod rockerborgen i området.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ifølge en kilde, som TV ØSTs mand på stedet har talt med, så blev skuddene affyret kort før midnat mandag aften.

-Jeg troede, at det var fyrværkeri, men da jeg så hørte i morges, at der havde været skud, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var det, jeg havde hørt, fortæller en mand, der bor i området.

Han har efterfølgende ringet til politiet med sin viden.

Politiet opdagede selv, at der havde været skudt på stedet, da en patruljevogn kørte forbi til et rutinetjek. Adressen er en af dem, hvor politiet jævnligt kører forbi, for at tjekke om alt er i orden, idet der er tale om en rockerborg.

Hører normalt aldrig noget til rockerne

Der plejer at være helt roligt ved rockergruppen Gremiums lokaler på Finlandsgade i Haslev. Sådan lyder det samstemmende fra de personer, som TV ØSTs reporter på stedet har talt med i dag. Ingen vil dog frem med deres navn af frygt for at lægge sig ud med rockergruppen.

- Man ser dem aldrig eller hører noget. Det ser ofte ret lukket ud derovre, siger en kvindelig ansat hos en af nabovirksomhederne.

Og hun bakkes op af en elev på EUC Sjælland, der lige nede ad vejen.

- Jeg havde faktisk troet, at der ville være mere. Nu har jeg gået i skole her siden i sommers, men jeg har ikke lagt mærke til noget.

Lige nu er der både politihunde og omkring 25 betjente i gang med undersøgelserne i Gremiums lokaler.