Grevens sidste håb (Video)

Grev Erik Danneskiold-Samsøe holder fast i et spinkelt håb om at kunne blive boende på Gisselfeld gods. Han har anlagt en ny retssag, der skal føres ved Østre landsret den 23. april.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sagaen om greven på Gisselfeld vil ingen ende tage. Voldgiftsretten har dømt ham ude af Gisselfeld gods og frataget ham sin greve titel.

Men grev Erik nægter at give op. Med den nye retssag mener han at kunne bevise, at han har været udsat for et komplot, ledet af en fjern slægtning, Elisabeth Lassen.

- Hun har udøvet magtfordrejning og misbrugt sine forbindelser i justitsministeriet", siger Grev Erik Danneskiold-Samsøe til TV2 ØST.

Greven og hans advokat Christian Harlang mener at have så håndfaste beviser, at de nu på TV2 ØST kommer med meget kraftige anklager og beskyldninger om Elisabeth Lassen og hendes rolle i det magtspil, der siden 60' erne har været i Danneskiold-Samsøe slægten.

Se hele historien herunder:
[video:flv:090302_greven.flv]

Forhistorien:

  • 1998 Grev Erik Danneskiold-Sømsøe bliver presset ud af bestyrelsen.
  • 2002 Greven taber rettighederne som overdirektør for godset i Østre Landsret.
  • 2005 Greven skulle have været for Højesteret - men sagen blev trukket i langdrag, fordi greven ikke havde penge til at betale sin advokat.
  • Februar 2009 Det bliver voldgiften afgjort at greven skal forlade Gisselfeldt kloster