¨

Fyret direktør skal stå for Sydsjællands turisme

Foto: TV ØST

Martin Bender er ny direktør i VisitSydsjælland-Møn. Og det er han den helt rigtige til trods fyring, mener borgmester i Faxe Kommune Knud Erik Hansen (S).

Han er 47 år, civiløknomom og har en bachelor i teatervidenskab. Han hedder Martin Bender og er netop blevet valgt som direktør for turismesamarbejdet i Sydsjælland. Det skriver Sjællandske.

De fleste kender ham som tidligere underdirektør i Wonderful Copenhagen, hvor han var ansvarlig for ombygningen af B&W Hallerne på Refshaleøen i forbindelse med Det Europæiske Melodi Grand Prix sidste år. Et byggeri der kostede 112 millioner kroner, tre gange mere end budgeteret. 

Nu skal han stå i spidsen for turismen i de sydsjællandske kommuner Næstved, Stevns, Faxe og Vordingborg.

"Han har taget skraldet"

Faxe Kommunes borgmester, Knud Erik Hansen (S), der sidder i betyrelsen hos VisitSydsjælland-Møn, har været med til at ansætte Martin Bender. Han er klar over sagen i forbindelse med Det Europæiske Melodi Grand Prix, men mener ikke, det vil få den store indflydelse.

- Martin Bender har en historie med ESC (red. Det Europæiske Melodi Grand Prix), men han har taget skraldet for den. Det handlede om budgetter, og der er ikke noget, der tyder på andre problemer. Og det er vigtigt at være opmærksom på, hvad han ellers har lavet i sine år hos Wonderful Copenhagen, siger Knud Erik Hansen til Sjællandske.

Han er derfor ikke i tvivl om, at Martin Bender er den helt rigtige mand til jobbet.

- Vi har valgt Martin Bender, fordi han har de kvaliteter, der skal til, for at få det sydsjællandske område på dagsorden. Han har de kompetencer og det netværk, der skal til, for at løfte vores område turismemæssigt.

Martin Bender starter i jobbet den 1. marts.  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App