Fyrede kanonslag af ved p-plads

Politiet fandt torsdag frem til en 16-årig dreng, der havde affyret et kanonslag i nærheden af en 18-årig kvinde, der var tæt på at få sprængt sin trommehinde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 18-årig kvinde var tæt på at få sprængt sin trommehinde, da hun onsdag aften var i Netto på Odinsvej i Faxe. Hun var netop trådt ud af bilen og havde lukket døren efter sig, da et kanonslag i nærheden blev fyret af.

Hos lægevagten fik hun efterfølgende at vide, at hun havde været tæt på at få trommehinden sprængt. Heldigvis gik det ikke så galt.

- Jeg har fået en flænge på trommehinden, men er sluppet utroligt heldigt. Jeg har også tinitus lige nu, og jeg må gå rundt med en øreprop, for at der ikke skal ske flere skader på trommehinden. Lige nu har jeg svag hørelse, som forhåbenligt går over om et par dage, så jeg igen kan høre normalt, siger 18-årige Cille Juul Nielsen.

På baggrund af vidneforklaringer fandt politiet torsdag frem til en 16-årig dreng fra Faxe, der menes at stå bag affyringen.

Han blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven, og på hans bopæl fandt betjentene yderligere 3 kanonslag, som blev beslaglagt.