¨

Forsvundet 90-årig lå i hospitalsseng

Foto: TV ØST

Den 90-årige mand, der har været forsvundet siden i aftes fra sit hjem ved Orup syd for Faxe, er nu fundet. Mens den store eftersøgning var igang, var han indlagt på Rigshospitalet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Manden blev indlagt på Rigshospitalet i nat, da han i konfus tilstand gik rund på Kongens Nytorv i hjertet af København. Mens det skete var både politi og en helikopter fra Søværnets Operative Kommando igang med at lede efter ham i området ved Orup ved Fakse Ladeplads. Også her til formiddag har hundepatruljer og en helikopter været i luften for at finde manden, der altså allerede lå og samlede kræfter på sygehuset.

Først ved middagstid  fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi at vide, at manden allerede lå på sygehuset og kunne derfor afblæse eftersøgningen.

- Vi aner ikke, hvordan han er kommet til KØbenhavn. Her til formiddag kom der en melding fra Rigshospitalet. De ville have politi til at kontakte familien og fortælle, at den 90-årige var indlagt og havde det godt, siger vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søter Østervig.

Manden forlod sit hjem på Hugkrogen i aftes ved 17.30-tiden, og da han ikke vendte tilbage, alarmerede hans hustru politiet. Og så blev det store eftersøgnings-apparat sat i gang.

Vi har et indslag om sagen kl. 18.10 og 19.30

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App