¨

Fik plads på drømmestudiet

Foto: TV ØST

Efter sommerferien begynder Tina Jensen fra Haslev på sygeplejerskeuddannelsen i Næstved.

Tina Jensen fra Haslev er en af dem, der i morges fik besked om, at hun er kommet ind på sit drømmestudie.

Efter sommerferien starter hun på sygeplejerskeuddannelsen på University College Sjælland i Næstved.  

- Det gav bare sådan et sug i maven og en tilstand af lykke, hvor jeg tænker det lykkedes! Det er bare super fedt, at man er god nok til at komme ind og være med og blive klogere, så ja, det var rigtig dejligt, siger Tina Jensen.

Tina Jensen har et snit på 10,2 og i år kræver det 6,7 for at komme ind på sygeplejerskeuddannelsen i Næstved.

For dem, der ikke er kommet ind på deres drømmestudie, har telefonerne på University College Sjællands studiecenter i Sorø været åbne. Her har mange i løbet af dagen henvendt sig for at få råd og vejledning, fortæller studiechef Berit Hvalsøe.

- I dag er en af de allertravleste dage, når det gælder videregående uddannelser. Vi har folk ved alle telefoner, og der er både folk, der er glade, men også folk der ringer og måske ikke har fået den studieplads, de håbede på at få, siger Berit Hvalsøe. 

Selvom Tina fik den gode nyhed i morges, og en hverdag med tykke bøger og lektier ikke er begyndt, så er hun allerede gået i gang med at forberede sig til studiestart.

- Jeg ska have fundet ud af, hvilke bøger jeg ska have og måske begynde at læse lidt, så man kan være foran, når man starter. Det var planen, siger Tina Jensen.

03:01 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App