Drabsforsøg: Stak konen flere gange i halsen med køkkenkniv

En 44-årig mand fra Faxe-området er blevet varetægtsfængslet, efter han torsdag aften stak sin kone flere gange med en kniv under et slagsmål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 44-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter han torsdag aften ifølge politiets sigtelse forsøgte at slå sin kone ihjel under et slagsmål i deres hjem nær Faxe.

Politiet blev kaldt til stedet klokken 19.20.

Under slagsmålet med konen greb manden ifølge politiets sigtelse en køkkenkniv, og stak konen flere gange i halsen.

Hun fik blandt andet skåret sin store halsmuskel i venstre side af halsen over - og fik snitsår på højre side af halsen og på brystkassen. Desuden blev hun skåret i armene, da hun forsøgte at afværge mandens angreb.

Det kom frem ved retsmødet, der blev afholdt i Næstved torsdag formiddag.

 

quote Hun er stadig indlagt, men betegnes af lægerne som stabil og udenfor livsfare

Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen

 

Fængslet bag lukkede døre

Den anholdte var iført en mørk kedeldragt og sad krumbøjet og mut, mens sigtelsen mod ham blev læst op i retten. 

Dommeren i sagen valgte at afholde retsmødet uden adgang for offentligheden, og derfor er det uklart, hvorfor manden valgte at gribe til knivstik.

- Jeg kan ikke sige meget, da retsmødet blev afholdt for lukkede døre. Men gerningsmanden nægter sig skyldig i sigtelsen, og siger, at han ikke kan huske, hvad der er sket, siger anklager, advokaturchef Jeanette Wincentz Andersen til TV ØST.

Udenfor livsfare

Konen er en 48-årig kvinde, der straks blev bragt til behandling på Køge Sygehus. 

- Kvinden er blevet behandlet for sine sår. Hun er stadig indlagt, men betegnes af lægerne som stabil og udenfor livsfare, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.