¨

Anders Lund i Haslev for at optage nyt program

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

Anders Lund Madsen og iværksætter Martin Thorborg har besøgt Haslev Bibliotek & Borgerservice i forbindelse med optagelser til en sommerserie.

'Sommer i systemet' er navnet på DR2's nye sommerserie, og holde bag har blandt andet været i Haslev for at lave optagelser.

Anders Lund Madsen og iværksætter Martin Thorborg, der er medstifter af Jubii, er værter, og DR’s serie ser på, hvordan samfundets institutioner påvirker os som mennesker.

- Det er her, vi vokser op og bliver formet, og det er også her, vi dør. Det er børnehaven, folkeskolen, politistationen, hospitalet, biblioteket eller jobcentret, skriver DR om serien.

Ser institutionerne efter i sømmene

Vi har alle et forskelligt forhold til institutionerne, og sammen med en række fremtrædende personligheder ser DR2 sommeren igennem institutionerne efter i sømmene.

Hvilke oplevelser har vi hver især fået i institutions-Danmark, og hvad betyder det for os som mennesker og samfundet som helhed?

Hver dag ser to nye personer sammen på en institution. Nogle af de medvirkende har på godt og ondt haft store skelsættende oplevelser i den institution, de besøger, andre har haft mindre oplevelser, men fælles for dem alle er, at de har klare holdninger til stedet og de værdier, de tillægger stedet.

Serien består af i alt 24 udsendelser. Den første udsendelse løb over skærmen den 29. juni. Man kan se 'Sommer i systemet' mandag – torsdag, og de to gæsters besøg i Haslev kan ses på DR2 tirsdag den 14. juli klokken 22.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App