12-årige Lotte dansede med Springsteen

En Bruce Springsteen koncert i Oslo blev mandag en helt speciel oplevelse for 12-årige Lotte Nygaard fra Haslev, da "The Boss" hev hende op til dans på scenen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mens en del kvinder må nøjes med at danse med Bruce Springsteen i deres drømme, kan 12-årige Lotte Nygaard fra Haslev nu krydse ham af på sit balkort.

Mandag aften var hun til koncert med rocklegenden i Oslo, og her blev hun udvalgt til at komme op på scenen til en dans med ham til sangen "Dancing in the dark".

- Jeg vidste godt, at han nogle gange hev folk på scenen til den sang, så jeg lænede mig ind over hegnet, og så valgte han mig, fortæller Lotte Nygaard, der onsdag landede hjemme i Haslev igen.

Dansede en lille vals

Den 12-årige pige er opvokset med Bruce Springsteen, fordi hendes far er kæmpe fan. Nu er hun, storesøsteren og storebroren også blevet fans.

- Jeg kan godt lide, at musikken appellerer til så mange forskellige aldre. Da jeg var i Helsinki og se ham, stod der teenagere og skreg, og der er også ældre ligesom min far, der kan lide ham, siger Lotte Nygaard.

Snakkede lidt

Og selv om koncerten i Oslo langt fra var den første af slagsen, så bliver den nok husket lidt bedre end de andre.

- Det var rigtig fedt. Vi havde gået og joket med, at vi skulle op på scenen, og så kom jeg det. Mange drømmer om at komme tæt på deres idol, og så skete det for mig. Det var fedt, men han var lidt svedig, lyder det fra Lotte Nygaard, der dansede en lille vals med sin stjerne.

Hun nåede at veksle et enkelt ord med ham, da han spurgte hende, hvor gammel hun var, og så gav han hende sit plekter.

- Den skal i ramme sammen med armbåndet fra koncerten, lyder det fra den glade 12-årige.

Søsterens tur 14. maj

Den 14. maj skal Lotte Nygaard sammen med sin mor, far, søster og bror se sit store idol igen, når han spiller i Parken i København.

Her regner Lotte Nygaard naturligvis med, at det må være søsterens tur til at komme på scenen til en dans.

 

Du kan se en youtube-optagelse af Lotte og Bruce her