Særudsendelse klokken 19: TV 2 og TV2 ØST sætter fokus på et år med corona

TV2 ØST markerer i samarbejde med TV 2 og TV 2-regionerne søndag, at det er et år siden, coronavirus ramte til Danmark.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For omtrent et år siden, spredte der sig en virus fra den kinesiske provinsby Wuhan, som skulle vise sig at blive en verdensomspændende pandemi, der ændrede vores alle sammens hverdag.

Siden foråret 2020 er vores liv blevet forandret og indskrænket med restriktioner, afstandskrav og hjemmearbejde.

For tusindvis af danskere har virussen betydet sygdom, afsavn og i værste tilfælde en slutning på livet.

Vores liv har været præget af en krisetid, som ældre generationer sammenligner med krigstilstand. Hårdt ramt blev sundhedspersonalet, de erhvervsdrivende, restaurationsejerne og iværksættere.

Læs også
Seneste nyt om coronavirus
Læs også
Seneste nyt om coronavirus

Men med pandemien er vi også blevet tvunget til at være hjemme, komme ned i gear og tænke nyt. Nye virksomheder er opstået, nye idéer er blomstret og nye jobs er kommet til.

Nu går vi et forår i møde, hvor flere hundredtusinder af danskere skal vaccineres. 

Nu kommer lyset, varmen og vaccinerne,  og vi kan ane livet, og alt det, vi nu har savnet ude i horisonten.

Det bliver godt igen.

TV2 ØST markerer i samarbejde med TV 2 og de andre regioner, at det er et år siden, coronavirus ramte Danmark.

Her på TV2 ØST markerer vi det på tv2east.dk med artikler dagen lang, der handler om ’et år med corona’ og klokken 19.00-20.00 sender vi sammen med TV 2 nyheder på både TV 2 og TV2 ØST-kanalen, hvor de regionale nyheder kommer på tre gange.

Her skal vi blandt andet møde dem, der har oplevet de store konsekvenser af pandemien, og de virksomheder, som har fået ekstra travlt med at producere hjælpemidler til at bekæmpe virussen.

Efterfølgende, klokken 20.00, sender TV 2 udsendelsen Det bli'r godt igen, hvor der bliver sat fokus på, at vi mere end nogensinde har vi brug for at minde hinanden om, at vi heldigvis går mod lysere tider, og forhåbentlig vender vores normale liv også tilbage snart. 

Natasja Crone og Mikkel Beha Erichsen er værter, når vi møder kendte og ukendte danskere, der har gjort en forskel for vores humør.


Nyhedsoverblik