¨

På jagt efter det bedste: Den rullende redaktion er kommet til Odsherred

Hvad er det bedste ved Odsherred. Kom forbi vores camp på Rørvig havn og giv dit bud i den blå postkasse. Foto: Stephan Svingkær/TV ØST

TV ØST leder hen over sommeren efter det bedste ved vores region. Nu er turen kommet til den nordligste kommune.

Er det gulerødderne fra Lammefjorden, de 80 kilometer lange badestrande eller noget helt tredje, der er det bedste ved Odsherred Kommune? 

26., 27. og 28. juli sender TV ØST fra Odsherred for at finde det bedste ved lige netop den del af vores region. 
Vores camp er slået op på Rørvig Havn, hvor man kan komme forbi og give sit bud på, hvad det bedste ved kommunen er, i vores blå tip-postkasse. Og er man ikke i nærheden, kan man komme med sit bud her. 

Danmarks største sommerhuskommune 

Odsherred Kommune i Nordvestjælland består blandt andre af byer som Nykøbing Sjælland, Vig, Asnæs, Fårevejle Stationsby, Hørve og Højby. Samlet set bor der 33.000 indbyggere i kommunen. 

Området er især kendt for de unikke fødevarer fra Lammefjorden, Dragsholm Slot, der er blevet belønnet med en Michelin-stjerne og så er det danmarks største sommerhusområde med cirka 27.000 sommerhuse. 

Odsherred er desuden Danmarks første og eneste UNESCO anderkendte Geopark, der kaldes GeoPark Odsherred. Men hvad er det bedste ved lige netop Odsherred? 

Kom med dit bud her. 

Det bedste ved regionen...

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App