¨

Aktionærmøde i Spar Lolland

Foto: TV ØST

I aften mødes aktionærerne ledelsen i Spar Lolland. Her vil Dansk Aktionærforening have svar på, hvorfor ledelsen solgte sparekassen for 0 kr.

I fredags indgik Spar Lolland aftale med Jyske Bank om at sparekassen blev overdraget til banken.

I aften er der, som loven foreskriver, møde for sparekassens aktionærer. Mødet foregår i Maribo-hallerne og her skal bestyrelsen orientere om forløbet.

Direktøren for Dansk Aktionærforening er en af dem, der er mødt op for at få nogle svar på handlen i fredags.

- Som aktionær ved man godt, at man løber en risiko, og her er det gået galt, men på den anden side undrer vi os over, at der slet ikke er nogen penge til aktionærerne. Finanstilsynet havde lige været inde og kigge banken efter i kortene og sagde samme dag, at der var en del penge på kistebunden, fortæller Jens Møller Nielsen, direktør for aktionærforeningen.

Kræver ordentlige svar
I det hele taget undrer direktøren sig over, at sparekassen blev solgt til Jyske Bank for 0 kroner, når der var over 600 millioner tilbage i den.

- Hvis ikke vi får et ordentligt svar, så må vi jo gå til vores politikere og sige, vi bliver nødt til at få undersøgt det her - det er i øvrigt også 200 millioner af statens penge, der er forsvundet på den måde, siger Jens Møller Nielsen til TV2 ØST.

 

04:45 Luk video

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App