¨

Serie Campingliv

07:30

Dette afsnit

Camp Møns Klint

13/05/2020

I denne serie besøger vi nogle af regionens campingpladser. Denne gang går gælder det Camp Møns Klint, som ligger på bagsiden af klinten med de berømte hvide skrænter. Her er flot natur og stjernehimmel.

Camp Møns Klint er en 4 stjernet outdoor campingplads tæt på de stejle hvide kridtskrænter. Her er plads til 400 familier, som kan glædes over naturen på alle tider af døgnet. Om dagen er der maser af mugihed for at udforske området både til lands og til vands, og om natten er der udsigt til den berømte mønske stjernehimmel. Det er Ole Eskling, der er drivkraften bag campingpladsen, og det har han været i 15 år.

Vi forlænger sommerstemningen med besøg på nogle af regionens camping pladser. Selv om campingvognene kan se ens ud, er pladserne vidt forskellige. Her er de faste gæster, og dem som kigger forbi for første gang. Nogle foretrækker ro, mens andre elsker swimmingpool og legeplads. Selv om det er sidst på sæsonen er der stadig mulighed for at nyde de sidste solstråler og gøre status over turistsæson 2019.

Afsnit

Alle serier A - Å