Nabo til nattens bandeskyderi: Det er fuldstændig vanvittigt

For femte gang på kun tre uger har der været bandeskyderi Næstved. Det gør borgerne i byen utrygge.

Tema: Bandekrig i Næstved
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fem gange på kun tre uger. Det er så mange gange, der har været banderelateret skyderier i Næstved.

Nattens skyderi i Næstved fandt sted kun få meter fra Ellebæksskolen på Kildemarksvej. Her blev der affyret to skud ind gennem et vindue til et værelse, hvor der lå et barn og sov.

- Det sker jo hele tiden, og det er fuldstændig vanvittigt, når der sker nær skole og børn. Og så når man selv har børn, så er det skræmmende, siger Michael Krog, nabo til skyderiet, til TV ØST.

quote Det sker jo hele tiden, og det er fuldstændig vanvittigt, når der sker nær skole og børn

Michael Krog

- På et eller andet tidspunkt må det stoppe, så jeg synes, det er godt, politiet lavet de her zoner (visitationszoner red.), hvor det kører rundt og stopper alle. For det skal stoppe. Der kunne jo lige så godt have været et barn inde bag det vindue, tilføjer han.

Relationer til rocker- og bandemiljøet

- Det er meget frustrerende, når man bor så tæt på. Det er ikke sjovt, at man skal gå og være bange, Lene Hansen, som også bor i Næstved.

Skyderiet, der blev anmeldt klokken 2.25, fandt sted på Kildemarksvej. Det er på samme vej, at to mænd på henholdsvis 19 og 20 år blev lettere såret ved en skudepisode 2. oktober.

quote Det er meget frustrerende, når man bor så tæt på. Det er ikke sjovt, at man skal gå og være bange

Lene Hansen

Dengang oplyste politiet, at de to mænd har relationer til rocker- og bandemiljøet.

To dage efter blev natteroen igen forstyrret af lyden af flere skud, som blev affyret mod et hus. Her var der ingen tilskadekomne.