Bandekonflikt: Nu er drabssigtede teenagere ude af isolation

To unge mænd på henholdsvis 17 og 18 år, der er sigtet for tre drabsforsøg, er nu ude af isolationsfængsel.

Tema: Bandekrig i Næstved
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag er det 14 dage siden, at de to unge mænd blev varetægtsfængslet i isolation og sigtet for tre drabsforsøg.

Det skriver Sjællandske.

Politiet kræver ikke, at de to mænd forsat skal sidde isoleret, og derfor overgår de begge til normal varetægtsfængsling. Det siger anklager Skipper Falsted fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til Sjællandske.

De bliver begge fremstillet ved Retten i Næstved igen den 9. november.

Det var den 23. september, at det første skud i seneste bandekonflikt i Næstved blev affyret. Her blev en 30-årig mand med forbindelse til Satudarah ramt. Han slap med livet i behold.

Siden er der blev skudt mod flere adresser i Næstved. Senest den 13. oktober. Her blev der affyret to skud mod et hus på Kildemarksvej 80 i Næstved. Skuddene fløj igennem vinduet til et børneværelse.

Har erkendt at hente partroner   

Politiet har meldt ud, at den nye konflikt er en kamp om narkomarkedet mellem Bandidos og Satudarah.

Begge mænd blev varetægtsfængslet den. 14. oktober, da retten vurderede, at der var begrundet mistanke mod dem. De blev fængslet, så de ikke kunne påvirke efterforskningen, men også fordi et vidne har fortalt politiet, at de havde planer om at forlade landet.

Ifølge en aktindsigt, som TV2 er i besiddelse af, har de to unge mænd på 17 og 18 år erkendt i retten, at de hentede patroner før skyderiet mod Satudarah-adresse.