TSS ude af kampen om DM-guldet

Foto: TV ØST

Det bliver ikke til guld til badmintonspillerne fra Team Skælskør-Slagelse i år. Holdet formåede ikke at slå Skovshoved i DM-semifinalen.

Årets DM-finale i badminton bliver uden Team Skælskør-Slagelse. Det i sig selv er næsten en sensation, men ikke desto mindre står det klart efter tirsdagens endelige nederlag i semifinalen mod Skovshoved.

Vestsjællænderne var inden mødet bagud 4-2 efter den første semifinale, og det stod hurtigt klart, at det ville blive ualmindeligt svært at spille sig i finalen.

De to første kampe var damesingle og mixdouble, og trods et stort forspring til TSS' Kati Tolmoff i tredje sæt, blev hun overhalet indenom og tabte kampen.

Nederlag på stribe

I mixdoublen kæmpede Mads Pieler Kolding og Britta Andersen en forgæves kamp og måtte også se sig slået og med et nederlag i herresinglen, hvor kampen stod mellem nogle af dansk badmintons absolutte topspillere Jan Ø. Jørgensen og Hans-Kristian Vittinghus stod det klart, at sidste års guldvindere ikke kommer til at spille med om mesterskabet i år.

Skovshoved vinder samlet 7-2 og er nu klar til finalen mod Greve.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App