Slagelse DT tabte til FCK Håndbold

Anja Andersen fik rødt kort for at brokke sig.

Slagelse DT's problemer i de etablerede angrebsspil blev tydeligt udstillet, da de forsvarende mestre lørdag tabte 22-27 hjemme til FCK Håndbold i Toms Ligaen i håndbold. Det fortæller Ritzau.

De forsvarende danske mestre formåede blot at score sølle otte mål i de første 30 minutter, og venstrebacken Suzana Cubela var eneste reelle skudtrussel på et tamt Slagelse-mandskab, der tydeligvis ikke har sidste års høje niveau.

Hvad kampen ikke bød på rent sportsligt, havde den til gengæld i intensitet centreret om især Slagelse-træner Anja Andersen.

Allerede efter tre minutter fik hun et gult kort for at kommentere dommerduoens kendelser, i anden halvleg trak hun en to minutters udvisning til bænken, og med et kvarter igen af kampen blev hun sendt op på tilskuerpladserne efter at være blevet præsenteret for det røde kort.

Med nederlaget har Slagelse DT nu tabt tre opgør i ligaen og blot formået at hente fire point.